Identitatea firmei și descrierea serviciilor

ASOCIAȚIA ȘAH CLUB DROBETA cu sediul în municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, Strada Horațiu, numărul 18A, în continuare denumit Șah Club Drobeta, își desfășoară activitatea în domeniul pregătirii și/sau meditațiilor la şah prin intermediul site-ului sahclubdrobeta.ro

Drepturile și obligațiile firmei

Șah Club Drobeta își rezervă dreptul de a trimite știri și oferte utilizatorilor sub forma unor emailuri. Utilizatorul poate întrerupe primirea acestor emailuri printr-o cerere scrisă în secțiunea de contact.

Șah Club Drobeta își rezervă dreptul de modificare al conținutului site-ului sau al termenilor și condițiilor fără a informa utilizatorul în prealabil.

Șah Club Drobeta își rezervă dreptul de a selecta comentariile care vor fi evidențiate pe site.

Șah Club Drobeta are ca scop prezentarea unor informații cât mai exacte pentru toți utilizatorii. Totuși nu putem garanta pentru corectitudinea tuturor informațiilor prezente pe site. Șah Club Drobeta nu se face responsabilă pentru eventualele daune produse utilizatorului. Șah Club Drobeta nu se face responsabilă pentru corectitudinea informațiilor site-urilor la care se ajunge prin legături externe de pe Șah Club Drobeta. Proprietarii respectivelor site-uri poartă răspunderea integrală în acest caz.

Șah Club Drobeta nu se face responsabilă pentru afisarea eronată a conținutului site-ului datorată folosirii unui anumit browser.

Șah Club Drobeta nu se face responsabilă dacă un utilizator nu reușește să găsească un interval liber, favorabil pentru acesta, in procesul de rezervare a unei lectii.

Drepturile și obligațiile utilizatorului

Utilizatorul are obligația de a nu furniza informații false.

Utilizatorul are obligația de a nu furniza datele de logare altor persoane. Prin folosirea sahclubdrobeta.ro utilizatorul se face răspunzător pentru pastrarea confidențialității datelor de logare. Șah Club Drobeta nu își asumă responsibilitatea pentru conturile pierdute sau furate în astfel de cazuri.

Utilizatorul are obligația de a nu încerca să acceseze datele altor utilizatori, de a modifica conținutul site-ului sau de a deteriora performanțele acestuia în orice fel. Orice tentativă de acest gen este considerată fraudă.

Utilizatorul beneficiază de urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a se adresa justiției, așa cum este reglementat in legea 677/2001.

Prețuri

Prețurile prezentate pe site includ toate taxele aferente, mai puțin în cazul în care se specifică explicit altfel.

În cazul în care prețul real este mai mic decât cel publicat eronat pe site, Șah Club Drobeta va trimite o înstiintare utilizatorului, pe adresa de email furnizată în formularul de înregistrare. Utilizatorul are posibilitatea de a recupera diferența de bani dupa cum se va conveni între ambele parți, în termen maxim de 14 zile de la efectuarea platii.

Politica de retur

Conform ordonanței de urgență nr 34/2014 consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Sunt exceptate de la dreptul de retragere în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist. Prin acceptarea termenilor si conditiilor afirmati ca ati luat la cunostinta ca dreptul de retragere pentru sumele cheltuite in site este pierdut o data cu terminarea lunii respective.

Sumele achitate dar înca nefolosite se pot returna în termen de 14 zile de la achitare, printr-o cerere scrisă în secțiunea de contact. În cerere clientul trebuie să specifice detaliile contului în care se vor restitui banii.

Observații finale

Prin bifarea casuței declar că am citit, înțeles și sunt de acord cu Termenii și condițiile prezentate în cadrul acestei pagini.

Pentru orice alte întrebări sau neclaritați puteți contacta Șah Club Drobeta în secțiunea de contact.