TATA STEEL MASTERS 2022 - Ediția a 84-a!

De ce să învățăm șah

01

Beneficiile șahului

– sahul ajuta la cresterea coeficientului de inteligenta IQ; – sahul ajuta la imbunatatirea memoriei, a limbajului, a abilitatilor matematice; – sahul ii invata pe copii sa ia decizii dificile si abstracte in mod independent; – sahul incurajeaza gandirea critica, creativa si originala;

02

Beneficiile șahului

SAHUL ESTE O UNEALTA PENTRU EDUCATIE SI SANATATE!.

03

Beneficiile șahului

– sahul arata importanta unui plan, a unei organizari in viata, a unei metodologii; – sahul dezvolta puterea de analiza si sinteza, perspicacitatea, concentrarea; – sahul reprezinta o forma rafinata de dezvoltare sociala, de socializare, de relaxare

Scopul nostru

Ne dorim sa cultivam elevilor nostri placerea si motivatia de a juca sah. Ne dorim ca fiecare cursant sa isi atinga potentialul si sa isi dezvolte abilitatile cu ajutorul sahului. Fie ca se doreste performanta sau doar initiere, vrem ca elevii nostri sa cunoasca placerea de a juca sah, si bineinteles, regulile care guverneaza acest joc.

3
B8M3OflIgAAbkkf
IMG_1632

Te-ai gandit sa iti dai copilul la șah?

Conform mai multor studii efectuate in ultimele decenii, sahul ajuta la dezvoltarea personalitatii copiilor si tinerilor si determina o imbunatatire reala a performantelor scolare.

Masa 1

Trofee

Vârsta optimă

Vârsta optimă pentru a începe șahul este cea de 5 ani, dar unii copii mai precoce pot să învețe încă de la 4 anișori.

Înscrieri

Pe tot parcursul anului. Ne desfășurăm activitatea și pe parcursul vacanțelor școlare, inclusiv pe perioada vacanței de vară.

Săli antrenamente

Pentru detalii sunati la telefon 0745-252013.

Grupa începatori Marti, Joi 16.00-18.00

Incepatori: Luni, Miercuri 16.00-17.30, 17.30-19.00 Avansati: Marti,Joi 16-17.30 Performanta: Marti, Joi 17.30-19.00