ROȘCA MARIO ANDREI – Locul I la categoria 10 ani!

unnamed (2)

CHESS CONTEST – TIMIȘOARA – NOIEMBRIE 2017

 

 

Felicitări sportivului Roșca Mario Andrei, legitimat la Șah Club Drobeta, pentru Locul I la categoria sub 10 ani!
Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare, în colaborare cu Facultatea de Automatică şi Calculatoare şi Universitatea Politehnica Timişoara a organizat, în perioada 17 – 19 noiembrie 2017, Chess Contest, un concurs de şah dedicat elevilor şi studenţilor din toată ţara.
Competiţia a fost împărţită în două concursuri organizate în paralel. Primul a fost dedicat persoanelor legitimate, fiind recunoscut de Federaţia Română de Şah şi a avut loc între 17 şi 19 noiembrie, iar cel de-al doilea a fost organizat pentru persoane nelegitimate, având loc în 18 noiembrie.
La competiția destinată jucătorilor legitimați au participat 55 de jucători, copii, elevi și studenți din Timișoara, Arad, Reșița, Targu Mureș, Deva, Lugoj, București și Drobeta Turnu Severin. Timpul de joc a fost de 61 minute / jucător / partidă + 3 secunde pentru fiecare mutare (șah clasic).
La capătul a 7 runde aprig disputate juniorii de la Șah Club Drobeta au obținut următoarele rezultate,la categoria sub 10 ani:
Locul I, cu 4 puncte – ROȘCA MARIO ANDREI, Locul al VIII-lea, cu 3 puncte – SANDU ANDREI ȘTEFAN (de menționat victoria din prima rundă asupra campionului național la categoria 8 ani, Buzuriu Răzvan) și MÎNDRECI IOAN CRISTIAN, tot cu 3puncte.
Felicitări tuturor și succes în competițiile viitoare!